Ekm

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik günü etkinlikleri okulumuzda 4. sınıflarımızın hazırladıkları etkinliklerle gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz 4/E Sınıfı öğrencileri Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Temsilciliği ve Köroğlu Dağcılık Kulübü sporcuları ile Seben Hoçaş Fosil Ormanına ziyarette bulundular. Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize Türkiye'nin ilk fosil ormanı olma özelliği taşıyan yöre hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Solaklar Kayaevlerinde de öğrencilerimiz bilgiler edinip gezip inceleme şansı buldular.

Eyl

Okulumuzda 2. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları programla 'İlköğretim Haftası' etkinliklerle kutlandı.

Eyl

2022-2023 Eğitim yılı ilk ders ziliyle okulumuzda başladı. Okul müdürümüz Ersin AYNAL 'ın açılış konuşmasının ardından yapılan törenle yeni eğitim yılına start verdik.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl temenni ediyoruz.