Ekm

4/A Sınıfına Feza Gürsey Bilim Merkezi'nde eğlenceli ortamda, bilimin temel prensiplerini görerek, dokunarak ve hissederek keyifli bir öğrenme ortamı sunuldu.

Ekm

4/A Sınıfımız, ilk anayasamızın , İSTİKLÂL Marşı'mızın kabul edildiği,Ankara'nın başkent olması,Lozan Barış Antlaşması, Cumhuriyetimizin ilânı gibi önemli kararların alındığı ilk ve ikinci meclis gezimizi yaptık.

Ekm

Okulumuz 4/A Sınıfımız Yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi ziyaretini yaptığı Anitkabir'de saygıyla anmıştır.

Ekm

25 Ekim Salı günü tüm dünyadan ve ülkemizden de görülecek olan parçalı güneş tutulması gerçekleşti. Öğrencilerimiz bahçeden bu anlara şahitlik yaptılar.

Ekm

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yüzme yarışmasında okulumuzdan dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. 4/C sınıfı öğrencimiz Ayşe Selen TOP sırt üstü yüzmede il birincisi, serbest yüzmede il birincisi, kelebekte il ikincisi ve yine 4/C sınıfı öğrencimiz Erva Laçin ARGON serbest yüzmede il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Geçtiğimiz günlerde Bolu'da yapılan Türkiye Jimnastik Şampiyonasında 3-D sınıfından Utku KABASAKALOĞLU Türkiye 3.sü olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. Kendisini tebrik ederiz.

Ekm

13 Ekim Perşembe günü saat 11.30 da tüm il genelinde aynı anda deprem tatbikatı gerçekleşti. Okulumuz öğrencileri tatbikatı başarıyla tamamladı. Birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz okul bahçesinin batı tarafındaki alanda, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz de okul bahçesinin doğu tarafındaki alanda toplandı. Toplanan öğrencilerin yoklaması alınıp tören alanındaki yerlerinde düzgün sıraya alındı. Burada Afete Hazırlık Kulübü rehber öğretmenleri tarafından bilgilendirme yapıldı. Toplam 2 dakika 45 saniye içerisinde okul binamız tamamen boşaltıldı.

Ekm

13 Ekim Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. İdareci, öğretmen ve velilerin katıldığı toplantıda yeni Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulumuz belirlendi.

Yönetim kurulu başkanı olarak Didem URAŞ, başkan yardımcısı olarak İlke CANTÜRK, muhasip üye olarak Çiğdem AKYÜZ, sekreter olarak Deniz BİÇER ve üye olarak Meltem GÜMRAH seçildi.

Denetim kurulu başkanı olarak Şule AVCI(veli), üye olarak Işıl Özcan ÖZTÜRK(öğretmen) ve Sebahat AKYÜZ(öğretmen) seçildi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sınıflarımızda bir çok etkinlik düzenlendi. Sınıflarında kuşlar için yem hazırlayan öğrencilerimiz okul bahçesindeki ağaçlara hazırladıkları yemleri taktılar.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla okulumuz 1/C sınıfı ile merhametli, kedileri seven, köpeklere taş atmayan, ağaçlara çiçeklere zarar vermeyen, kalpleri iyilikle ve sevgi ile dolu çocuklar yetiştirmek amacıyla Arıcılık Okulu Platformu Kurucularından Dr. Adem Turan ve Veteriner Hekim Mustafa Tuncer tarafından önemli bilgiler paylaşıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

30 Eylül Cuma günü okulumuz 1/F sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Işıl Özcan ÖZTÜRK, 'İtfaiye Haftası' kapsamında ilimiz İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ekm

3 Ekim Pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'NUN saygıdeğer eşi Ayşe Betül KASAPOĞLU 3-D sınıfını Hızlı Okuma ve Doping Hafıza kursunda ziyaret ettiler. Çocuklarla sohbet edip her bir çocuğa satranç takımı hediye ettiler. Aynı zamanda 3- D sınıfımıza bir basketbol, bir voleybol, bir de futbol topu hediye ettiler. Öğretmenimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ekm

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik günü etkinlikleri okulumuzda 4. sınıflarımızın hazırladıkları etkinliklerle gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz 4/E Sınıfı öğrencileri Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Temsilciliği ve Köroğlu Dağcılık Kulübü sporcuları ile Seben Hoçaş Fosil Ormanına ziyarette bulundular. Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize Türkiye'nin ilk fosil ormanı olma özelliği taşıyan yöre hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Solaklar Kayaevlerinde de öğrencilerimiz bilgiler edinip gezip inceleme şansı buldular.

Eyl

Okulumuzda 2. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları programla 'İlköğretim Haftası' etkinliklerle kutlandı.