BOLU / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Okuyan Okullar Projesi kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencileri Sevim AK'ın 'Karşı Pencere' adlı kitabını okuyup sınıf öğretmenimiz Pınar Baran Güley yönetiminde kitabın panel sunumunu yaptılar. Öğrencilerimize ve tüm 4. sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Bolu Bilim ve Sanat Merkezi organizasyonunda düzenlenen İlkokullar Arası Kelimesayar Yarışması tamamlandı. Öğrencilerimizin kıyasıya heyecanla mücadele ettikleri yarışmada okulumuz 5. sırada yer aldı. İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim edip yarışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ara

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Kelimesayar Turnuvasında okulumuz grubundan 1. çıkarak final oynamaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerine 112 Acil Servis Hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 3/E VE 1/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ OLARAK ENGELLİ BİREYLERIN SORUNLARINA VE İHTİYAÇLARINA DİKKAT ÇEKMEK VE FARKINDALIK OLUSTURMAK AÇISINDAN BU ÖZEL GÜNDE ONLARLA BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDULAR.

Ara

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4.sınıf öğrencileri 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında koordinatör öğretmenler Selda Topal, Meryem TAN ve Elif PANAHİ ile öğrencilerimiz kasım ayı panosunu hazırlandı. Deyimler ve atasözlerimiz renkli görsellerle merak uyandırdı.

Ara

Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında, okulumuzda etkinliğimiz gerçekleşmiştir. Çocuklarımız eğlenirken öğrendiler, farkındalık kazandılar.

Ara

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Okuyan Okullar projesi kapsamında koordinatör öğretmen Pınar BARAN GÜLEY ile Yazar Behiç Ak'ın Kedilerin Kaybolma Mevsimi adlı eserini okuyup resim sergisi hazırlamıştır. Görevli öğrenciler sınıflarında sunum yaparak arkadaşları ile fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Kas

Okulumuz çok amaçlı salonda 2. sınıf zümresinin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi. Öğrenciler hazırladıkları gösterileri öğretmenlerimize sundu.

Kas

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine 2 ambulans ile  tanıtım yapıldı ve ardından kalem hediye edlidi.

Kas

10 Kasım saat 09.05 'te tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizle Atamızın 85. ölüm yıldönümünde okul bahçesinde 4. sınıfların hazırladığı program ile andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılında Türkiye'mizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikme lerini, böylece hem ağaç sevgisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı hedefleyen "100.YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR" eTwinning projesine okulumuz adına katılan öğretmenlerimiz Nurdan Evran, Ezgi Özdemir Gören, Nilüfer Kavuk, Işıl Özcan Öztürk, Selma Yaşar ve Belkıs Gökçen Demir ve öğrencilerine okulumuz adına başarılar dileriz.

Kas

3/B Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Güzin LAÇİN, Feza Gürsoy Bilim Merkezi, MTA Müzesi ve Anıtkabir'e gezi düzenlediler.

Ekm

Okulumuz bahçesinde 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla büyük coşku içinde kutladık. Programı 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri hazırladı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından okulumuzda ' Sağlıklı Beslenme, Obezite ve Diyabet' konulu seminer düzenlendi.